Om oss

Brillehjørnet ble etablert i 1987 av Anton Beck, Lars Krogseth og Jan Terje Årset. Butikken har hele tiden vært drevet og etter hvert heleid av Jan Terje og Åse Torill Årset. Som privateid optikerforretning med høyt utdannede optikere med spesialkompetanse innen samsyn og synstrening (Behavioural Optometry) tilbyr vi noe helt unikt i vårt distrikt.

I 2005 var Brillehjørnet med å etablerte Synsam i Norge. Etter 22 års samarbeid valgte vi fra januar 2017 å stå på egne ben.

Nå kan vi igjen selv bestemme vareutvalg og profil.

Brillehjørnet er en del av c)optikk som er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Dermed kan vi tilby deg som kunde det beste utvalget av varer og tjenester inne optikk til konkurransedyktige priser. c)optikk gir kontinuerlig faglig oppdatering som sørger for at du møter topp kvalifisert personell i butikken vår hver eneste dag

Vi har bred kompetanse innen alle de ulike fagfeltene som optometri inneholder. Alle er vi høgskoleutdannet med Bachelor fra Kongsberg med kontaktlinsekompetanse og rett til å bruke diagnostiske medikamenter. Vi har Masterutdannelse i klinisk optometri fra Pennesylvania (Salus University) i USA, spesialutdannelse innen synstrening (Behavioural Optometry) med OEP USA og en rekke kurs for tilpassing av ulike spesialkontaktlinser, filterbriller og synshjelpemidler.

Vi sørger for å ha godt utstyr slik at jobben vi gjør for deg blir enda bedre og sikrere. Vi utfører synsfeltmålinger og har moderne kamera for å ta bilde av både fremre og bakre del av øyet og instrumenter for måling av øyetrykket. Dette hjelper oss i hverdagen og sikrer deg en trygg oppfølging.

Vi tar vare på synet ditt.

Brillehjørnet nytt: Vi har ansatt to nye flotte medarbeidere.
Stine Mathilde Borg er en dyktig kundeveileder med et godt blikk for detaljer.
Kine Kvear Hellingsrud er optiker og starter hos oss sommeren 2019.  Før hun kommer til oss skal hun arbeide som optiker i Tanzania i 3 mnd. Vi gleder oss.

Åpningstider:
Hverdager: 09.00-17.00
Torsdager: 09.00-19.00
Lørdager: 09.00-15.00